©2015 Tycoon Communication

 Termeni si conditii  

Hosting by www.stronghost.ro

de ce tycoon communication facebook english italiano google+ Linked-in Tycoon Communication Designed by Tycoon Communication Tycoon Communication

Tycoon Communication a reusit sa comunice adevarul pentru toate organizatiile si companiile pentru care a lucrat in timp. Avantajul de a lucra cu noi provine din experienta noastra de a administra cu succes reputatia si bugetele clientilor nostri.

Avem :Comunicare strategica 


Un program de comunicare strategica eficienta are la baza si o analiza detaliata pentru a intelege cum si de ce este perceputa o organizatie sau o companie de catre publicul intern si extern.  Tycoon Communication creeaza, produce si monitorizeaza programe generatoare de idei, incluzand focus-group-uri, interviuri, analize de piata, evaluari si investigatii speciale.  Aceasta cercetare devine fundamentul tuturor strategiilor de comunicare, avand aceeasi importanta in garantarea eficientei si in valoarea timpului dedicat fiecarui client.


Tycoon Communication traspune aceasta cercetare in favoarea clientilor sai intr-un plan de comunicare aplicabila si orientata inspre actiune. Acest plan de comunicare devine in acest fel un bilet de calatorie pentru indeplinirea obiectivelor stabilite.  


Programul de comunicare al agentiei noastre include:


 

Tycoon Communication lucreaza in colaborare cu directorii de marketing si/sau project managerii companiilor cliente. Acest lucru implica de foarte multe ori si dezvoltarea abilitatilor de comunicare ale companiei si in anumite cazuri sustinerea companiei in alegerea si recrutarea personalului de specialitatePozitionare corporate


Imaginea institutionala actioneaza ca un filtru interpretativ asupra lumii care ne inconjoara, asadar comunicarea valorilor si viziunilor care stau la baza strategiilor adoptate trebuie sa fie gestionate cu profesionalism si responsabilitate.


Comunicam filozofia, principiile de management, planurile operationale si planurile de viitor catre factorii decizionali, publicul cheie si alti stakeholderi (parti interesate).Managementul reputatiei


Pentru o companie sau institutie, reputatia reprezinta valoarea cea mai importanta. Tocmai din acest motiv trebuie sa tinem cont de provocarile care pe de o parte stimuleaza competitia – dar, atentie: tot aceasta ar putea provoca daune in ceea ce priveste credibilitatea companiei si totodata capacitatea de a atinge obiectivele operationale si targetul de afaceri. Din acest motiv se investesc resurse mari si energie in construirea si intretinerea la cote inalte a reputatiei unei companii.

Reputatia nu poate fi “cumparata” si nici obtinuta prin investitii ocazionale in PR. Aceasta se castiga in timp, prin multa dedicatie, atentie acordata clientilor si profesionalism.

Asiguram planificarea si implementarea programelor de management a reputatiei prin:Si mai ales:

Suntem la dispozitia clientilor nostri 24 de ore din 24, sapte zile din sapte !

De ce Tycoon Communication